Koirahierontaa tarjolla veloituksetta

Siirry alas

Koirahierontaa tarjolla veloituksetta

Viesti kirjoittaja Jari Lukkarinen lähetetty 16/3/2017, 17:29

Olen juuri saanut päätökseen koirahieroja/luontaishoitajan opinnot ELK Weterilla Oulussa. Parhaillaan valmistaudun näyttökokeeseen ja suoritan viimeisiä pakollisia harjoitteluja.

Huhtikuussa 2016 aloittamiini opintoihin on kuulunut koiran anatomian ja fysiologian ohella mm. hermoston aktivointi ja spiinapisteet, nivelten mobilisointi, lymfaterapia, kraniosakraalikäsittely, triggerpisteet, refleksologia, luontaislääkintä, homeopatiaa, urheilukoiran valmennus ja ruokinta.

Jonkinlaisen agilityn kilpailutaustan ohella olen aiemmin suorittanut muun muassa agilityvalmentajan tutkinnon 2014-15 Tampereen Varalassa ja viime kesänä hyppytekniikan kouluttajan opinnot Hyppyjumpassa Lohjalla. http://agilityeste.tiltu.net/2013/05/lukkarisen-cv.html

Agility on koiralle monella tapaa vaativa laji ja kartuttamani osaamispääoman myötä haluan taata niin omille harrastekoirille kuin myös muille mahdollisuuden  pysyä kisauralla mahdollisimman terveenä ja hyväkuntoisia seniori-ikään saakka.

Kerään siis viimeisiä hierontaharjoitteita portfoliooni, jos haluat koirallesi veloituksettoman hyvinvointikäsittelyn, laita sähköpostia
jari.lukkarinen@gmail.com
tai FB Messenger Jari T. Lukkarinen  

Toistaiseksi teen hoitoja myös päiväsaikaan. Hoitotilani on Hammaslahdessa, konetietä vartin verran etelään isolta kirkolta. Jos sopivasti matkan varrelle sattuu, teen kyllä kotikäyntejäkin.
avatar
Jari Lukkarinen
Admin

Viestien lukumäärä : 47
Join date : 13.09.2016
Paikkakunta : Hammaslahti

http://agilytyeste.tiltu.net

Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa