Vuoden koirat 2018

Siirry alas

Vuoden koirat 2018

Viesti kirjoittaja Katja Kostamo lähetetty 14/1/2019, 12:46

Maaliskuun vuosikokouksessa palkitaan taas rallytokossa, tokossa ja agilityssä menestyneitä joalaiskoirakoita vuodelta 2018.

Jos haluat ilmoittaa koirasi vuoden 2018
- tokotulokas
- vuoden tokokoira
- agilitytulokas
- vuoden agilitykoira
- rallytokotulokas
- vuoden rallytokokoira


kilpailuun, ilmoita kilpailusäännöissä (linkki) pyydetyt tulokset TAMMIKUUN loppuun mennessä osoitteeseen hallitus.joa@gmail.com ja laita viestin otsikoksi ”Vuoden 2018 palkittavat koirat”.


Jos koirasi on saavuttanut valionarvon rallytokossa, tokossa tai agilityssa, ilmoita myös siitä edellä mainittuun osoitteeseen samaisella otsikolla.


Huomioithan, että ainoastaan etukäteen ilmoitetut tulokset/valionarvot huomioidaan niin Vuoden koira -kilpailuissa kuin valioituneita palkittaessa. Huomioithan myös, että palkinnot jaetaan maaliskuun vuosikokouksessa, tule siis noutamaan omasi kokoukseen.


Rallytokon säännöt:
Rallytokokilpailuissa koiran ohjaajan tulee olla Joensuun Agilityurheilijat ry:n jäsen. Rallytokotulokaskilpailussa laskentaan otetaan koiran kolme parasta tulosta vuodelta 2018. Koiran on pitänyt aloittaa kilpaileminen lajissa vuoden 2018 aikana. Vuoden 2018 rallytokokoira-kilpailussa laskentaan otetaan koiran kolme parasta tulosta mistä tahansa luokasta. Ylempien luokkien tulokset ovat arvoltaan suurempia kuin alempien. Koiran ohjaaja ilmoittaa koiransa parhaat tulokset (paikkakunta, päivämäärä, luokka, pistemäärä ja sijoitus).

Katja Kostamo

Viestien lukumäärä : 19
Join date : 19.08.2016

Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa