Aktiivisuuspisteiden kerääminen talvikaudella 2018-2019

Siirry alas

Aktiivisuuspisteiden kerääminen talvikaudella 2018-2019

Viesti kirjoittaja Heidi Hirvasoja-Korkee lähetetty 23/9/2018, 18:39

Talvikaudella 2018-2019 (loka-maalis) on kerättävä vähintään 6 aktiivisuuspistettä saadakseen pienryhmäpaikan kesäkaudeksi 2019. Mikäli kouluttajavetoisia pienryhmäpaikkoja ei riitä kaikille halukkaille, ovat eniten pisteitä keränneet etusijalla.

Jos näyttää siltä, että tapahtumiin saadaan hyvin talkoolaisia, voidaan pistemäärää laskea. Toisaalta taas, pistemäärää voidaan tarvittaessa nostaa kesken kauden, mikäli näyttää että talkooaktiivisuus hiipuu eikä tarvittavia tapahtumia saada järjestettyä ilman pakottamista/ samojen henkilöiden uuvuttamista. Ole siis aktiivinen ja huolehdi omalta osaltasi siitä, että talkoomäärä jakautuu mahdollisimman monelle ja siten ollen pysyy kohtuullisena kaikilla!

Pisteet nollataan aina uuden kauden alkaessa. Kuten aiemminkin, perheenjäsenet saavat kerätä ja lahjoittaa pisteitä toisilleen, muut keräävät pisteensä itse. Kesken kesäkauden hyväksytyt uudet jäsenet keräävät pisteitä liittymisajankohdasta eteenpäin 1 piste/kk edellyttäen, että tapahtumia on jäljellä.

Talvikauden kilpailut
28.10. Rally-toko kilpailu
02.03. Agilitykilpailut

Kuhunkin tapahtumaan avautuu ilmoittautuminen lisätietoineen foorumille. Lisäksi mahdollisesti järjestetään muutama tokokoe ja/tai rallytokokilpailu, joiden päivämäärät ovat vielä auki.

Yllä mainittujen tapahtumien ja niiden valmistelujen lisäksi aktiivisuuspisteitä kerryttävät mm.
*Halli-, este- ja kenttätalkoot
*Kouluttaminen
*Match Show -tapahtumien järjestäminen
*Muut seuran toimintaan liittyvät vastuutehtävät

1 tunti= 1 aktiivisuuspiste.

Huom!
Epäviralliset kisat (agility, toko, rallytoko) eivät kerrytä aktiivisuuspisteitä vaan niiden järjestelyvastuu kuuluu vuorollaan kunkin illan pienryhmän velvollisuuksiin.

Jos sinulla on ongelmia aktiivisuuspisteiden keräämisessä, ole hyvissä ajoin yhteydessä hallitukseen hallitus.joa@gmail.com.
avatar
Heidi Hirvasoja-Korkee

Viestien lukumäärä : 83
Join date : 19.08.2016
Paikkakunta : Joensuu

http://pikkukaverit.blogspot.fi

Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa