Aktiivisuuspisteet kesä 2018 (puutoksia?) ja talvi 2018/2019

Siirry alas

Aktiivisuuspisteet kesä 2018 (puutoksia?) ja talvi 2018/2019

Viesti kirjoittaja Tiia Boman lähetetty 21/8/2018, 09:29

Aktiivisuuspisteistä on virinnyt paljon keskustelua ja hallituksellekin tullut kyselyitä asiassa. Tässä vielä infoa kuluvan kauden pisteasioista sekä ennakkokatsaus talvikauteen.

Talven 2018/2019 pienryhmäpaikkoja varten pistevaatimus oli/on 12 "yleispistettä" + 18 Agiråkkipistettä. Koska seuran tapahtumat on pyörineet hyvin (eli talkoolaisia on riittänyt hyvin niin normitapahtumiin kuin myös Agiråkkiin) niin älkää pienryhmähakua miettiessänne tuijottako pelkästään pistesaldojanne (eli jos puuttuu perustellusta syystä pisteitä, laittakaa pienryhmähakemus siitä huolimatta, sovitaan puuttuvien pisteiden korvaaminen erikseen). Samaten jos nyt Agiråkista tulikin vain esim. 10 pistettä ja muusta talkoilusta vaikkapa 15-20 pistettä, ei tämä kaada pienryhmähakua. Koko pistejärjestelmän idea on taata seuran perustoiminta, varainhankinta ja treeniolojen kehittäminen; mikäli hallitus näkee että jäsen on selvästi tehnyt parhaansa pisteiden keruussa ja osallistunut seuratoimintaan parhaan kykynsä mukaan, ei kohtuullinen pisteiden puute estä treenipaikan saamista. Hallituksessa ymmärretään kyllä, että elämäntilanteet vaihtelee ja voi tulla yllättäviä tilanteita, minkä vuoksi seuratoiminta voi jäädä väliaikaisesti vähemmälle.

Tällä hetkellä on tiedossa ainakin seuraavat talkootapahtumat:

- Agilitykilpailut 8.9.2018 http://joary.palstani.com/t236-agilitykilpailut-8-9-2018
- Ihmisarvopäivä 8.9.2018 http://joary.palstani.com/t243-ihmisarvopaiva-8-9-liperissa
- Hallitalkoot 14.-16.9.2018 http://joary.palstani.com/t239-talkooilmoitus
- Lehtiä Ilosaaressa (Joensuu Areena) 6.10
- UWF (raskaan musiikin ilta) (Joensuu Areena) 3.11
- Kerubi Live (Joensuu Areena) 5.12

Kaikkiin tapahtumiin kannustetaan osallistumaan, vaikka pistesaldot olisikin jo "täynnä", koska kaikki tapahtumat on mukavaa yhdessä tekemistä ja niissä tulee seurakaverit tutuiksi.

Pisteiden keruukausi ja treenikausihan vaihtuu syys-lokakuun vaihteessa, eli syyskuun agilitykisat menee vielä kesäkauden pisteisiin ja nuo muut talvikauden pisteisiin. Jos kesäkaudella on jäänyt pisteitä puuttumaan, tulee ne paikata tekemällä talvikaudella enemmän talkoita. Talvikauden 2018/2019 aktiivisuuspistevelvoitetta ei ole vielä hallituksessa päätetty, joten tämä tiedotetaan erikseen.

Yllä mainittujen tapahtumien ja niiden valmistelujen lisäksi aktiivisuuspisteitä kerryttävät mm.
*Halli-, este- ja kenttätalkoot
*Kouluttaminen
*Match Show -tapahtumien järjestäminen
*Muut seuran toimintaan liittyvät vastuutehtävät
*Muut tapahtumat (jäsenistöä kannustetaan järjestämään tapahtumia tai osallistumaan seuran riveissä erilaisiin tapahtumiin, esimerkkinä kesän Vaivion kesätori ja nyt tuleva ihmisarvopäivä)

1 tunti= 1 aktiivisuuspiste.

Huom!
Epäviralliset kisat (agility, toko, rallytoko) eivät kerrytä aktiivisuuspisteitä vaan niiden järjestelyvastuu kuuluu vuorollaan kunkin illan pienryhmän velvollisuuksiin.

Pj:n alkuperäinen viestiketju kesän aktiivisuuspisteistä http://joary.palstani.com/t208-aktiivisuuspisteiden-keraaminen-kesakaudella-2018

Tiia Boman

Viestien lukumäärä : 85
Join date : 16.09.2016

Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa