Aktiivisuuspisteiden kerääminen kesäkaudella 2018

Siirry alas

Aktiivisuuspisteiden kerääminen kesäkaudella 2018

Viesti kirjoittaja Heidi Hirvasoja-Korkee lähetetty 23/3/2018, 11:43

Kesäkaudella 2018 (huhti-syys) on kerättävä vähintään 30 aktiivisuuspistettä saadakseen pienryhmäpaikan talvikaudeksi 2018-19. Mikäli kouluttajavetoisia pienryhmäpaikkoja ei riitä kaikille halukkaille, ovat eniten pisteitä keränneet etusijalla.

Aktiivisuuspistekokonaisuus koostuu kahdesta osasta: 12 pistettä yleisistä tapahtumista (kisat, kouluttaminen, hallitalkoot jne.) ja 18 pistettä Agiråkki-tapahtumasta (etukäteistehtävät, paikanpäällä, jälkipyykki). Mikäli Agiråkissa tarvittava pistemäärä 18 ylittyy, siirtyvät pisteet kerryttämään yleistä 12 pisteen aktiivisuuspistepottia. 

Jos näyttää siltä, että tapahtumiin saadaan hyvin talkoolaisia, voidaan pistemäärää laskea. Toisaalta taas, pistemäärää voidaan tarvittaessa nostaa kesken kauden, mikäli näyttää että talkooaktiivisuus hiipuu eikä tarvittavia tapahtumia saada järjestettyä ilman pakottamista/ samojen henkilöiden uuvuttamista.

Pisteet nollataan aina uuden kauden alkaessa. Kuten aiemminkin, perheenjäsenet saavat kerätä ja lahjoittaa pisteitä toisilleen, muut keräävät pisteensä itse. Kesken kesäkauden hyväksytyt uudet jäsenet keräävät pisteitä liittymisajankohdasta eteenpäin 5 pistettä/kk edellyttäen, että tapahtumia on jäljellä.

Kesäkauden talkootapahtumat
01.04. Tokokoe
12.05. Agilitykisat
06.07. Agiråkki
07.07. Agiråkki
08.07. Agiråkki
08.09. Agilitykisat

Kuhunkin tapahtumaan avautuu ilmoittautuminen lisätietoineen foorumille. Lisäksi Agiråkkiin liittyen järjestetään infotilaisuus, lue lisää täältä.

Lisäksi mahdollisesti järjestetään jokunen tokokoe ja/tai rallytokokilpailu, joiden päivämäärät ovat vielä auki.

Yllä mainittujen tapahtumien ja niiden valmistelujen lisäksi aktiivisuuspisteitä kerryttävät mm.
*Halli-, este- ja kenttätalkoot
*Kouluttaminen
*Match Show -tapahtumien järjestäminen
*Muut seuran toimintaan liittyvät vastuutehtävät

1 tunti= 1 aktiivisuuspiste.

Huom!
Epäviralliset kisat (agility, toko, rallytoko) eivät kerrytä aktiivisuuspisteitä vaan niiden järjestelyvastuu kuuluu vuorollaan kunkin illan pienryhmän velvollisuuksiin.

Jos sinulla on ongelmia aktiivisuuspisteiden keräämisessä, ole hyvissä ajoin yhteydessä hallitukseen hallitus.joa@gmail.com ja Agiråkkiin liittyvissä ennakkotehtävissä ym, ole yhteydessä Agiråkin talkoovastaaviin
avatar
Heidi Hirvasoja-Korkee

Viestien lukumäärä : 83
Join date : 19.08.2016
Paikkakunta : Joensuu

http://pikkukaverit.blogspot.fi

Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa