Vuoden koirat 2017

Siirry alas

Vuoden koirat 2017

Viesti kirjoittaja Nina Hiltunen lähetetty 5/2/2018, 12:53

Vuoden 2017 rallytoko-, toko- ja agilitykoirat

Jos haluat ilmoittaa koirasi vuoden 2017
- tokotulokas
- vuoden tokokoira
- agilitytulokas
- vuoden agilitykoira
- rallytokotulokas
- vuoden rallytokokoira-kilpailuun, ilmoita kilpailusäännöissä (linkki) pyydetyt tulokset helmikuun loppuun mennessä osoitteeseen hallitus.joa@gmail.com ja laita viestin otsikoksi ”Vuoden 2017 palkittavat koirat”.


Jos koirasi on saavuttanut valionarvon rallytokossa, tokossa tai agilityssa, ilmoita myös siitä edellä mainittuun osoitteeseen samaisella otsikolla.


Huomioithan, että ainoastaan etukäteen ilmoitetut tulokset/valionarvot huomioidaan niin Vuoden koira -kilpailuissa kuin valioituneita palkittaessa. Huomioithan myös, että palkinnot jaetaan 11.3. vuosikokouksessa, tule siis noutamaan omasi kokoukseen.


Rallytokon säännöt:
Rallytokokilpailuissa koiran ohjaajan tulee olla Joensuun Agilityurheilijat ry:n jäsen. Rallytokotulokaskilpailussa laskentaan otetaan koiran kolme parasta tulosta vuodelta 2017. Koiran on pitänyt aloittaa kilpaileminen lajissa vuoden 2017 aikana. Vuoden 2017 rallytokokoira-kilpailussa laskentaan otetaan koiran kolme parasta tulosta mistä tahansa luokasta. Ylempien luokkien tulokset ovat arvoltaan suurempia kuin alempien. Koiran ohjaaja ilmoittaa koiransa parhaat tulokset (paikkakunta, päivämäärä, luokka, pistemäärä ja sijoitus).

Nina Hiltunen

Viestien lukumäärä : 32
Join date : 24.08.2016

Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa